rosendhal

Alla inlägg den 5 februari 2013

Av F - 5 februari 2013 07:28

Hej!


Red Ville lite igår, skrittade mest, böjde och tänjde men var såklart tvungen att testa han på hinder också! Och OJ vilken motor den hästen har! Skrittade mest fram i början och fick kämpa för att han skulle gå lugnare, normalt går han typ i det läängsta steget Riita kan gå i och när man kortar upp det trampar han i speed, i skritt, men med ohyggligt korta men snabba steg... Han var iaf väldigt arbetsvilig och väldigt böj och sträckbar. Bakdelsvändningarna och framdelsvändningarna fick man passa honom på så det inte bara blev en sväng dä han genar... Men stelhet, neej det är inget ord som passar in på honom, skänkelvikningarna var ta mig attan helt fantasktiska, funderade faktiskt på om han inte skulle passat som dressyrhäst och varför Olivia inte tyckr han ska vara det... Men när jag styrde mot hindret förstod jag. HAN FULLKOMLIGT ÄLSKAR ATT HOPPA! Kunde inte hålla honom i trav utan han rejsade över ett 80cm högt hinder utan problem! Jättefin hoppteknik och näst intill oslagbar på omhoppningen verkar det som! Om han inte sladdar för mkt i svängarna och kommer heeelt fel, vilket är mitt extremt ansträngade jobb! Han kändes hursomheldst jätterolig att rida och får jag bara bukt med hastigthetsmätaren så ska det här nog gå toppen!   

  

  

Presentation

Rosendhal är bloggen som drivs av kompisarna F och E. E driver sin gård Moondale och F driver sitt Rosendhal. F var den som först startade bloggen, därav namnet. I denna blogg kommer ni få följa oss och våra lufthästar genom motgångar och medgångar.
Välk

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bilderna!

De allra flesta bilderna på bloggen kommer från www.zuzule.com. Vissa bilder är dock egenfotade och de håller STRÄNG copyright! Om ni absolut inte vet om det är MINA bilder eller inte skulle jag råda er att ej kopiera någonting. Bilder från google förekommer dock ibland. Är det eran bild? Komentera så plockar vi självklart bort den!   

 

Kram F

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards