rosendhal

Alla inlägg under november 2012

Av F - 16 november 2012 14:05

Hejhej


Idag var det uteritt på schemat, för mig och Lizzie då,

Vi skrittade mest. Elller ja, skrittade och galopperade mest heter det väl. Som ni kanske vet har lizzie väldigt mkt fullblod i sig och hon kan minsann explodera. Iaf det var jättehärligt och vi båda njöt! Älskar faktiskt hösten, alla säger "bara grått och trist" men för mig heter det klar luft, härliga färger och myspys i soffan medans det regnar. Eller mysigt och mysigt förresten, när man ska ut i hagel med ett träskmonster... ;) Idag var det iaf inte regn så jag slapp lerig häst. Lizzie är för övrigt den hästen som håller sig mest "lerfri" hon är faktiskt inte en så stor smutsgris. Sedan kommer nog Riita, Winnie, Mira och sist kommer kakan... Hon blir alltid SMUTSIG i hagen.... Sommar och snustort ställer hon sig förståss där det dammar mest, vinter- vid ingången till hagen där det är lerigast - höst- på vilket ställe som helst där det är mycket lera- vår i "snöblasklean" *ryser*

haha,

cupcake och jag hoppade, Riita fick dressyr och Mira longerades med täckesgjord!

Det var nog allt för idag, SES!

Bilder:         

kram F

Av F - 13 november 2012 17:04

Har kännt mig väldigt fundersam på senaste tiden. Har nämligen funderat på hur många och då vilka hästar jag ska ha. Känner att jag vill testa med bara en häst.... Riita är isf den hästen jag skulle ha kvar... Min pärla ♥ Men gillar mina andra hästar jättemycket också. Vissa kanske får foder, medryttare eller säljs. Återkommer med mer info när jag bestämt mig...

Kram F

Av F - 13 november 2012 07:37

Hejhej!


På förra inlägget fick jag två komentarer (jätteroligt efter bloggpaus) där ingen av er visste någon ny lh blogg. Iaf inte mer än de jag radade upp.... Men iaf, är envis så jag kommer fortsätta lägga upp liknande inlägg. Vem vet? :)

Mev iaf (igen ;)) Har varit lite (slarvig) med att lägga upp länkar trots att jag egentligen tycker det är bra och kul. Så är det någon som inte är länkad, kan ni ju bara komentera så fixar vi det!! Den första deccember kommer jag att skriva lite om varje länk. Tex då soreca (ett exempel eftersom att ni är så stora) Bra och dåliga grejer. Vilka som driver bloggen osv :) I hope you enjoy it! :D

Sedan vill jag bara berätta för er som inte upptäckt det.... Att jag är en sådan lh bloggare som evisas med att svara på komentarerna fast alltid under dom. Så har ni komenterat och vill kika efter svar är nog det bästa att kika in under din komentar. Somsagt där hittar du nästan alltid ett svar!


Sedan angående att så många tar en paus.... På varje blogg man går in på hittar man nästan alltid en mening i inlägget som får en att tappa blogglusten bit för bit. "tar en bloggpaus" Och det är inget fel med det. Man "växer" ifrån lh efter ett tag och så. Och OM du ska blogga ska det nog vara för att du VILL inte för att du känner dig tvingad. Liksom "suck, nu måste jag gå in på bloggen och slänga upp ett inlägg, suck"" Nopp, så ska det inte vara, blogga istället när du känner dig (jätte) sugen på att slänga upp ett inlägg. För ingenting blir ju roligare under tvång. Och jag vet att vi inte känner varandra i IRL men på ett sätt är vi kompisar ändå. (det är ju därför vi blir så ledsna när en slutar. En kompis förviner och vi får ev. aldrig återse den.) Kompisar som ändå kan stötta upp varandra. Även fast absolut inte alla är det så kan ju DU vara en pervers person. Vad vet jag...? (OBS ta det inte personligt)

Nämen vad jag skriver. Ett kortfattat sätt är väl att blogga för att du tycker det är kul och kom ihåg att det finns människor som står bakom dig.

Ja, har´e gött! //F och pållarna jag verkligen älskar! <3


         

Av F - 12 november 2012 07:44

Hejhej! Nu är jag tillbaka!!!! :D:D

Men var har alla andra coola lh bloggare tagit vägen????

VAR???

det är liksom majoriteten av alla lh bloggare jag känner till som har tagit en paus!

Men det måste väl finnas några mer kvar???

Vet att danni på guldhovarna har börjat, soreca kämpar på, simwim uppdaterar nån gång ibland, likaså olivia på poniy. Men det här är ju mest de "gamla" de som har varit med ett tag. Det måste väl finnas några nya lh bloggare??

Alla för en gång! Ni "gamla" (inget illa ment, absolut inte ;)) kan väl skicka iväg en komentar och rada upp adresserna till dom ni vet som bloggar.? Eller lägga upp ett liknande inlägg på er blogg, som kanske har lite mer läsare än min blogg nu har iom att jag varit oaktiv i en vecka? Och ni "nya" som har orkat läsa detta kan väl skicka iväg en komentar? Kom igen nu!!!! :D:D


Kram :) F och hästarna! :)

 

Av F - 4 november 2012 11:07

Hejhej!



Här kommer lite försenade outfitar från gårdagens tävling!


Blev lite ändringar pga att Riitas utklädning som ev. varulv inte passade så den fick Kakan! De bytte! :)


Här kommer Kakans!


                        '      


  

Riita och jag! Utklädda som pumpa! ♥





Cupcake och jag! Utklädda som varulvar! ♥

                         



Sedan kommer Lizzie och jag! Utklädda som vampyrer ♥

                              

haha ja det var det! :D

Kram F och pållarna!

Av F - 2 november 2012 19:57

Hej


Har en liten fråga till er! Om ni fick välja en av mina hästar, vilken skulle ni då ha valt?   Jag kan då inte välja, men tyvärr, det finns inte med på alternativen!


Winnie?

Riita?

Mira?

Cupcake?

Lizzie?


Kram F och alla hästarna! :)

Av F - 2 november 2012 19:50

Hejhej här kom några sena  svar!

Eller ja, Neiwada och J, det finns 2st svar till er! hoppas ni läser dom   


Och ett svar till allmänheten: det är en del som undrar vrf T har slutat. Fick nyss reda på det. Det är tydligen så att hon bestämde sig för att ta en paus.   

Men vi kan ju bara säga att bla Neiwada och hon är helt och hållet välkommna tillbaks!     

Kram F

Av F - 2 november 2012 10:00

Har tagit ett markarbetes pass på Riita. Lika fin som alltid min prinssessa!   Vi gjorde en av mina favobanor inom markarbetet. Med de flesta hästarna är det en relativt svår bana (även om den kanske inte ser svår ut, så är det MKT att tänka på) men med Riita gick det ganska bra. dock en mulen och allmänt grå och trist dag men det kan ju inte hjälpas!

Lägger upp banan så vet ni hur den går!

När jag kom till hagen hittade jag först inte Riita... Det var så lerigt och det låg stora högar med lera överallt. Mitt i alltsammans kämpade Mira för att hitta lite ätbart gräs. (hon vill ju inte tappa sina "fina" former som hon jobbat så hårt för.... *NOT*) Lizzie stod och frös under vindskyddet trots regn och flecetäcket. Cupcake travade fram och sladdade lite på vägen. Och landade på rumpan. Lite förvånad var hon, men oskadd. Hittade ju somsagt inte Riita först. Men nä'r jag ropade såg jag en av lerhögarna resa på sig.* Riita* Så jag fick rykta mycket. Ridpasset gick dock superbra! Inget att klaga på minsann!

 



Banan  

Kram F, leran och Pållarna

Presentation

Rosendhal är bloggen som drivs av kompisarna F och E. E driver sin gård Moondale och F driver sitt Rosendhal. F var den som först startade bloggen, därav namnet. I denna blogg kommer ni få följa oss och våra lufthästar genom motgångar och medgångar.
Välk

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bilderna!

De allra flesta bilderna på bloggen kommer från www.zuzule.com. Vissa bilder är dock egenfotade och de håller STRÄNG copyright! Om ni absolut inte vet om det är MINA bilder eller inte skulle jag råda er att ej kopiera någonting. Bilder från google förekommer dock ibland. Är det eran bild? Komentera så plockar vi självklart bort den!   

 

Kram F

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards