rosendhal

Alla inlägg den 29 januari 2013

Av F - 29 januari 2013 16:53

HeJ!


Måste bara säga förlåt för det URUSLA bloggningen men fick ett meddelande som satte snurr på mina hjärnceller.

Olivia från Skogabacken (inte Poniy) skrev att hon nu fått ordning på ekonomin men så hon vill ha tillbaka Mira som vi betsämt från början. Dessutom har de efter bilkrocken lite ont om ston. Men Olivia har nu betsämt sig för att satsa på welsh cob. Inte new forest och svensk ridponny OCH halvblod som det vart förut. Vet ej om ni minns en av mina förta lh som jag hade när jag började blogga här. Cecilaya. Svartskäck svensk ridponny med 1 blått öga. Iaf vet inte heller om ni minns att hon hade fått föl. (det var längesedan) iaf fölet blev hursomhelst en valack och eftersom Olivia betsämt sig för att satsa på welsh cob är han nu tillsalu. Eftersom hon kommer ta hem Mira den 1 februari på fredag tänkte hon att jag kanske ville ha Cecilayas föl, Cecilaya själv är inte tillsalu. :/  Och det vill jag! Så han kommer komma hem till rd den 4 februari. Marawilloso aka Wille heter han. Han är en maxad d ponny på 148cm brunskäck fast med vit botten? Om ni förstå hur jag menar? Han har en superduperhäftig förg. På ena sidan är det knappt några bruna fläckar, pa andra är det 3st (tror jag) större bruna fläckar. Huvudet är brunt och han har en vit bläs. Jättecool!

Bild:      

Wow

Iaf sedan var det ju det här med Lizzies föl. Lizzie ska betäckas med Danilo och hon åker den 1 februari. Sedan nu har jag börjat känna att jag inte hinner med mina lh. Trååkigt! Men har funderat framåt, tillbaka. Och såhär blir det.

Kakan blir tillsalu. O som nu hyr henne har första tjing oim hon vill ha henne. 40 000lp utrustning ingår.

Winnie säljs till min kompis Juliette som jag delar rd med. Om jag och Wille inte klickar säljer jag honom och tar tillbaka Winnie. Älskar Winnie väldigt mkt men somsagt klickar vi inte riktigt. men skulle sakna henne ofantligt och därför är hon kvar på rd där jag kan träffa denna underbara häst och även rida henne ibland.

Riita kommer ev stanna på Rd livet ut. Hon ska pensioneras vid nitton års ålder och det innebär för Riita att vi tävlar mindre, hoppar mindre och rider mindre. men såklart håller hon kondisen! Mer promenader och longeringar och så. :) <3 that horse!

Lizzie kommer KANSKE lämmnas till Juliette. Antingen henns föl eller hon! Beror på om fölet har det phsyke som jag önskar och är en hopptalang! :) Och såklart hur pass mkt vi klickar! Så tillslut kommer det finnas 3 hästar (som jag äger) på Rd. Varav en är penionär. Ni ska veta att jag funderat mkt på det här! Lizzies dräktighet kan ni följa på Loppans blogg. www.loppanslufthastar.wordpress.com

Och du O komentera gärna ifall du skulle vara intresserad av kakan! :)

Tusen tack och många kraaamar

/F

Presentation

Rosendhal är bloggen som drivs av kompisarna F och E. E driver sin gård Moondale och F driver sitt Rosendhal. F var den som först startade bloggen, därav namnet. I denna blogg kommer ni få följa oss och våra lufthästar genom motgångar och medgångar.
Välk

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bilderna!

De allra flesta bilderna på bloggen kommer från www.zuzule.com. Vissa bilder är dock egenfotade och de håller STRÄNG copyright! Om ni absolut inte vet om det är MINA bilder eller inte skulle jag råda er att ej kopiera någonting. Bilder från google förekommer dock ibland. Är det eran bild? Komentera så plockar vi självklart bort den!   

 

Kram F

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards