rosendhal

Alla inlägg den 21 augusti 2013

Av F - 21 augusti 2013 10:04

Hejj!


Bara för att klargöra en sak.... Rubriken har verkligen inget med inlägget att göra! (ville säga hej, men vanligt hederligt hej kan jag väl spara till sen) Satt här i min ensamhet och blev asförbannad eftersom sims inte funkar. Men men, då kan man la logga in här istället! :)

Kom dock inte alls på någon passande rubrik mer än "God morgon Onsdag"

Vilket känns lite B iom att kl är över 10!

Och det känns inte som en vidare godmorgon heller. Har ju somdagt varit magsjuk och därför måste jag stanna hemma idag medans mina kompisar åker på utflykt med alla nya klasskamrater! Hmmm, och dessutom har jag hört rykten om att vi har ett prov på Torsdag....!

Dagen jag kommer då....


Aja nog om mitt oerhört intressanta liv IRL just nu! Var bara tvungen att beklaga mig! ;)


Till lh då!


Riita ska få ett dressyrpass som heter duga! Ja absolut! ;) Det är sjukt svårt att utmana henne iom att hon är så pass lydig och välriden. Känner dock att vi båda behöver utmaningar. -Och eftersom vi inte tar igen det så som vi gjorde förr med mega hinder iom att hon har börjat bli till åren- (visst, vi hoppar fortfarande 110 men inte avancerade banor då!) Så försöker jag tillgodogöra det behövet i dressyrarbetet. Där hon egentligen lyser som mest! Pga ett vääldigt fint steg!

Kolla bara!

 

Kolla bakbensaktiviteten! Mums!

Har då tänkt mig för att ge henne de bästa förutsättningarna mkt lösgörande övningar i början för att sedan gå över till galoppombytningar och fortsätta arbeta på vår piruett!

Ja, ni läste rätt! :)

Har så smått börjat öva på att få till en piruett! Det är ganska nytt för både mig och Riita men hon vill så gärna lära!

Mysiga häst!

Vi tar det i lugn takt och börjar med volterna för att sedan minska dom!

Förra gången fick vi till det ett halvt varv! Heja oss alltså!

Sedan avsluta med mer lösgörnde så vi VERKLIGEN får till bjudningen och blir samspelta. För att avsluta ett lite knepigare ridpass så positivt som möjligt!

/F

Presentation

Rosendhal är bloggen som drivs av kompisarna F och E. E driver sin gård Moondale och F driver sitt Rosendhal. F var den som först startade bloggen, därav namnet. I denna blogg kommer ni få följa oss och våra lufthästar genom motgångar och medgångar.
Välk

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bilderna!

De allra flesta bilderna på bloggen kommer från www.zuzule.com. Vissa bilder är dock egenfotade och de håller STRÄNG copyright! Om ni absolut inte vet om det är MINA bilder eller inte skulle jag råda er att ej kopiera någonting. Bilder från google förekommer dock ibland. Är det eran bild? Komentera så plockar vi självklart bort den!   

 

Kram F

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards