rosendhal

Direktlänk till inlägg 28 december 2012

NYÅRSTÄVLINGAR!

Av F - 28 december 2012 18:30

HEJ ALLA GOA!


tänkte ha lite nyårstävlingar såhär för att fira nyår.

Rosendhal ska ha en ghymkana, en hopptävling och en dressyrtävling.

REGLER: du får bara ha 2 hästar i varje gren. Annars är det valfritt.


NI får gärna sprida detta vidare till andra, ju mer som e med desto roligare! :D

OBS: det finns bara 10 platser på hoppninge och dressyren, på ghymkanan finns det 12 platser!


Dressyren startar kl 08.00 på morgonen dagen efter nyår. Eller ja, förta starten går  08.00 Det är LB dressyr, och max pängen är 30poäng. Vinnaren får en överraskning!

 LB dressyren:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Hopptävlingen startar kl 08.00 2 dagar efter nyår och det är LB hoppning. Vinnaren får även en överraskning här!

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Och nu till den annorlunda grenen ghymkana! DEt e inte så ofta det finns gyhmkana tävlingar så jag tänkte att det skulle vara lite skojigt! =) Tävlinge startar 3 dager efter nyår! Vi delar upp er på lag och laget med snabbast tid vinner. Olika "fusk" eller misstag kan ge strafftid. De olika momenten som kommer vara med är:


ryktborsten i hinken: det säger ju säg självt egentlingen, men man ska rida slalom ner till en hink runda den och hoppa av och plocka upp ryktborsten. Sedan sitter man upp igen och rider tillbaks till sitt lag med den på valfritt sätt. Närsta person tar ryktborsten rider slalom ner och kastar ryktborsten i hinken. Om man katar utanför eller att hinken välter och ryktborsten trillar ut, får man sitta av och lägga i den igen. Rider sedan tillbaks till sitt lag på snabbaste sätt.


Äpplet på skeden: Ni får ett äpple och en sked. Ni rider slalom upp och sedan fortaste väg tillbaka. Byter äpplet och skeden med nästa person osv.


Flaggan: första ryttare rider upp rakt fram hoppar över ett hinder på 70cm rider en bit till och tar en flagga ur konen. rider hem igen på fortaste sätt. Nästa på tur tar över flaggan rider snabbt rakt upp till konen stoppar ner flaggan rider tillbaka och hoppar över hindret osv.


Knepigt: ta bort stidbyglarna och korsa tyglarna. Rid sedan slalom mellan konerna, runda hinderstödet och rid slalom tillbaka. Detta är lite knepigt då man får ta i vänster tygel om man vill svänga till höger osv.


Smörpaketen: vid start och m¨ållinjen ligger tomma smörpaket (lika många som ni e i gruppen) Första man tar upp ett och rider ned till en pall lägg smörpaketet på pallen och rid 3 meter framåt. Sedan går du balansgång på en bom medans du leder din häst. Spring sedan tillbaka och så är nästa man iväg. Nästa man rider upp med sitt smörpaket och staplar det på det första och rider 3 meter framåt, gå balansgång och spring tillbaka. Skulle staplen ramla eller att man skulle snubbla av bommen får man tidspålägg. Man måste också ev. stapla om smörpaketsstaplen på nytt!


Anmälda:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Dåså hoppas många anmäler sig nu!!! Är det mindre än 5 anmälda på varje gren läggs grenen ned. och det är ju inte kul! :) Sista anmälnings datum är dagen före grenen man anmält sig till!


P.s anledninge  tilla tt inge av tävlinagarna ÄR på nyår är för hästarnas skull. De kan nog blir rätt strtessade av raketerna. Eller det brukar mina iaf bli.... d.s

 
 
EF

EF

28 december 2012 20:18

Hej vi har omstart på bloggen! Alla gamla inlägg är borta... Lite konstigt efter ett helt år på bloggen :/ Men hoppas ni vill läsa ändå! ^^
Sprid gärna detta vidare!

Kram EF

http://stallskogsstjarnan.webblogg.se

 
Loppan

Loppan

28 december 2012 21:15

Jag vill gärna vara med på gymkhanan med Piretta :)

http://loppanslufthastar.wordpress.com

 
johanna (jf)

johanna (jf)

29 december 2012 14:37

jag är med på Constance på dressyren,i hoppning Satrlight.

kram Jf lycka till med tävlingnen

http://stallskogsstjaran.webblogg.se

 
LuftLycka

LuftLycka

1 januari 2013 20:20

Jag vill anmäla Pix till hoppning och dressyr, Firefox till dressyr och gymkanan!

Kram O

http://LuftLycka.bloggplatsen.se

 
Danni

Danni

18 januari 2013 17:28

Om man fortfarande kan anmäla sig så skulle jag vilja anmäla mig och Ullster Duo till LB hoppningen :)

http://guldhovarna.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av F - 15 december 2013 15:18


Som rubriken lyder!   Vi har bytt till www.rosendhal.blogg.se   Nu testar vi blogg.se då! Får se vad vi tycker om det!   ////F och E <3     ...

Av F - 14 december 2013 08:00

hejsan!   Tänkte bara slänga upp en snabbis, man slutar aldrig förvånas över sig själv...   ...Trodde nån verkligen att jag F, som alltid vill mer i hästväg än vad som egentligen är bäst, bara skulle ha 2 hästar just nu?!  Det trodde inte j...

Av F - 13 december 2013 22:19

go'kväll alla nattugglor som läser detta haha ;) tänkte skriva ett inlägg nu då :) det blir dock inte jättelångt, för ska skriva ett lite längre inlägg imon ;)) och haha jag vet jag bloggar oftast lite senare på kvällen, men det är för jag har tid...

Av F - 13 december 2013 15:07

Hej!   (Bättre blogging på G)   Idag är det ju dagen då vi åker till ridhuset och tränar för tränare.  Det var nån som undrade varför vi åker till ridhus när vi har ridhus här hemma?  Jo, den största anledningen är att vi visserliggen har...

Av F - 13 december 2013 08:22

Lägger man in en logga på blogg.se ? :) ;) Kram F

Presentation

Rosendhal är bloggen som drivs av kompisarna F och E. E driver sin gård Moondale och F driver sitt Rosendhal. F var den som först startade bloggen, därav namnet. I denna blogg kommer ni få följa oss och våra lufthästar genom motgångar och medgångar.
Välk

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bilderna!

De allra flesta bilderna på bloggen kommer från www.zuzule.com. Vissa bilder är dock egenfotade och de håller STRÄNG copyright! Om ni absolut inte vet om det är MINA bilder eller inte skulle jag råda er att ej kopiera någonting. Bilder från google förekommer dock ibland. Är det eran bild? Komentera så plockar vi självklart bort den!   

 

Kram F

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards