rosendhal

Alla inlägg den 6 juni 2012

Av F - 6 juni 2012 17:58

japp jag har äntligen hittat en tränare. Hon kommer att träna mig och alla mina lufthästar på bestämda dagar. Hon heter Jennie. Först och främst kanske hon är hoppningstränare för mig och Lykke. Men hon är bra på dressyr western och körning också. Jag och Lykke satsar ju mest på hoppningen så det passar! :-) När Lykke kommit hem börjar hon! :-)

Förresten? Är det någon som har lite tips om hur bloggen ska se ut? Vill ju ha den sommrig och med starka ljusa färger. Men villka? Har ni några förslag?

 

Av F - 6 juni 2012 17:27

Funderade just... förr hade jag ett stuteri. Har ett stort stall som ingen använder nu. Där hade jag stuterihästarna. Hade över 30 hästar. Efter 3 år blev det för mkt. Så jag sålde många av pållarna för att börja om på nytt. Men jag gillar att ha många hästar... Men inte stuteri just... Kanske att jag skulle köpa in några hästar. Rida klart dom och sälja? Vad tycker ni? :-)


Bild på några av sötisarna! <3

     

     

   

Av F - 6 juni 2012 17:21

Lykke du är underbar! Jo vi var ju på tävling hos ponnypenny häromdagen. Och vet ni?! Vi vann!

Kolla!

1:a Rosendahl- Looks like an angel Grattis! Du får: och en Privatlektion för mig! Jag har mejlat! :)
 
Åh Lykke gumman... Visste ju att hon hade stoor kapacitet och så. Hon hoppar jättebra! Men att det skulle gå så här bra... Vann första tävlinen jag ställde upp i med henne och nu den andra! Rajah har förresten betäckt henne 3 gånger! :-O Var min tjej på bra humör tros? Vetrinären kommer och tar ultraljud på söndag om 2 veckor! Sedan kommer hon eventuellt hem dagen efter! <3
 
Av F - 6 juni 2012 17:17

Jo har faktiskt gjort det till nästan alla. Dock inte Lykke och Flipp men det kommer! :-) Har bara inte fått ordning på bilderna än. Ska genast testa pickmore! :-)

Presentation

Rosendhal är bloggen som drivs av kompisarna F och E. E driver sin gård Moondale och F driver sitt Rosendhal. F var den som först startade bloggen, därav namnet. I denna blogg kommer ni få följa oss och våra lufthästar genom motgångar och medgångar.
Välk

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bilderna!

De allra flesta bilderna på bloggen kommer från www.zuzule.com. Vissa bilder är dock egenfotade och de håller STRÄNG copyright! Om ni absolut inte vet om det är MINA bilder eller inte skulle jag råda er att ej kopiera någonting. Bilder från google förekommer dock ibland. Är det eran bild? Komentera så plockar vi självklart bort den!   

 

Kram F

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards