rosendhal

Alla inlägg den 7 september 2012

Av F - 7 september 2012 14:34

Ja rubriken säger ju allt! Vad ska jättinnan heta? :) Har funderat lite extra på 2st namn;

Corall de mar (är spanska och betyder ungefär corall på havetsbotten)

Estrella de mar (också spanska och bedyder snäcka på havets botten)

Vilken ska jag välja? Har ni några fler namnförslag? :)


//F

Av F - 7 september 2012 13:09

Hej igen ♥ Idag var det hoppning m. Winnie på schemat.

När jag kom till hagen var Winnie till skillnad från Riita ovanligt svår att fånga. Jag jagade runt i hagen i säkert 20minuter! tillsist kom ´hon iallafall med öronen spetsade. Kan bero på att jag tagit fram lite havre. Vi myste lite i stallet och sedan skrittade vi ut till paddocken. Vi värmde upp på volter med serpentiner och 8. Kände att hon behövde mjuukas upp. Sedan byggde min tränare Yannika upp ett studs. 7 hinder med ett språng emellan.

 Jag var lite nervös, hade aldrig hoppat så många studs. men jag litar på Yannikia. Hindrerna låg på 60cm Vi gjorde en stor volt och halvvägs fattade jag Galopp. Winnie spetsade öronen och fög mjukt in mot hindrerna. Alltså, Det var helt Galet roligt! Winnie flög mjukt som skutton. Vi höjde snart till 70 och vidare till 75. Där fick det räcka. Winnie måste fått vingar av någon konstig anledning...? Som hon hoppade! jag ville aldrig sluta! Men efter 2 timmar började hon bli lite trött. jag skrittade en snabbis i skogen och bara njöt ♥ Mina fina pållar!


Snart ska jag iväg till ett travstall. Vi ska vara där hela helgen så jag kommer inte blogga. Men jag har förbetett några tidsinställda. Jättinnan kommer föresten på Tisdag. Längtar... (bara så ni vet, hon är 3 år och en cob. 1 och 69 cm i mhk och heter INTE jättinnan, hon heter näligen ingenting! Hennes uppfödare låter ägarna bestämma namnet. Dock efter 4 år bestämmer hon sig för ett namn som dom vänjs vid. Jättinnan som uppfödaren kallade henne lite löst reagerar mest på smackljud.

     

Av F - 7 september 2012 12:56

Hej hej har just varit utte och tömkört Riita. Min pärla är nog snart redo för vagnen. Hon tittar inte bakot mer än hon brukar när ju rider. Busar lite och travar och galopperar glatt på. Inte för att vi galopperat så mycket än, hon sträcker gärna ut och jag hinner inte riktigt med! ;) iaf när jag kom till hagen stod Riita vid grinden och gnäggade ♥ Blev varm om hjärtat. Jag tog in henne och ryktade. lägre än nödvändigt, det var fint väder så leran hade hunnit torka. Men man måste ju få mysa! Riita fick en morot för att hon är så allmänt Bäst och sedan spännde jag för. Vi skrittade ut i skogen och hade det mysigt! :)

Outfit ;        

Kort sagt; tömmar, kapson longeringsgjord och bröstsele


Riita när hon rusar mig tillmötes: ♥

 

Presentation

Rosendhal är bloggen som drivs av kompisarna F och E. E driver sin gård Moondale och F driver sitt Rosendhal. F var den som först startade bloggen, därav namnet. I denna blogg kommer ni få följa oss och våra lufthästar genom motgångar och medgångar.
Välk

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bilderna!

De allra flesta bilderna på bloggen kommer från www.zuzule.com. Vissa bilder är dock egenfotade och de håller STRÄNG copyright! Om ni absolut inte vet om det är MINA bilder eller inte skulle jag råda er att ej kopiera någonting. Bilder från google förekommer dock ibland. Är det eran bild? Komentera så plockar vi självklart bort den!   

 

Kram F

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards