rosendhal

Alla inlägg den 30 september 2012

Av F - 30 september 2012 14:15

Hejhej, sorry för dåligt uppdatering, men men. Här kommer iaf ett inlägg.


Har bla ridit dressyr på Lizzie idag. Gick sådär... Hon tramsade runt med högt huvud och hoppade när vi värmde upp. Så uppvärmningen tog väldigt lång tid. Halva gick i princip ut på att vara otroligt mjuk i handen, driva på och mjuka upp. Det där med att mjuka upp var svårt. Hon är väldigt smidig så det är lätt hänt att hon bara "slinker undan". Men fick somsagt göra massa lösgörande övningar som serpentiner öppnor, slutor, volter, skänkelvikningar och även bakdelsvändningar för att hon skulle söka sig neråt och trampa upp med bakbenen. Själva övningarna i "mitten" var nästan dessamma. Dock lite mer krävande. Där vi gjorde galoppombyten på volten osv. Märks dock att hon är väl skolad. Hon kan övningarna utmärkt, ibland känns det nästan som att hon inte har några gränser! :D Mot slutet verkade den envisa fullblodskorsningen fatta galoppen och det kändes som vi flög. Älskaaaaar sammspelet! Och fullblod blir så lätta på foten också! :D Vi avslutade med en liteeeen tur i skogen. Kanske på en kvart. Men det var ändå riktigt härligt!

Nu ska hästarna få lunch och sedan hittar vi på mer skoj! :D


 

♥ Lilla tjejen var såå duktig ♥


P.s vetrinären kom och tittade på Riitas ben i morse. Vi kan börja rida lite försiktigt, kora skrittturer med mig på ryggen. Det var inte heeelt läkt så vi skulle inte riskera någonting. Den 20 oktober ska vi röntga igen, ev kan hon sedan ridas som vanligt. Den 10 kan jag kanske börja trava henne lite korta sträckor. Kanske longeringslina först då, skulle alltid känna på benet efteråt. D.s

Kram F

Presentation

Rosendhal är bloggen som drivs av kompisarna F och E. E driver sin gård Moondale och F driver sitt Rosendhal. F var den som först startade bloggen, därav namnet. I denna blogg kommer ni få följa oss och våra lufthästar genom motgångar och medgångar.
Välk

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bilderna!

De allra flesta bilderna på bloggen kommer från www.zuzule.com. Vissa bilder är dock egenfotade och de håller STRÄNG copyright! Om ni absolut inte vet om det är MINA bilder eller inte skulle jag råda er att ej kopiera någonting. Bilder från google förekommer dock ibland. Är det eran bild? Komentera så plockar vi självklart bort den!   

 

Kram F

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards