rosendhal

Alla inlägg den 16 september 2012

Av F - 16 september 2012 19:55

hejhej är nyss hemkommen från SM med Winnie. Kom 4 på LA 110cm så det var väl inte såå illa ;) Är dock inte helt nöjd, hon lyssnade inte så bra och sprang lite. Okidoki hon lyssnade bra men inte så bra som hon kan!


Vi kom lite senare än vad jag hade trott, råkade missa en sväng och fick köra tillbaka! Så när vi kom fram hade de andra redan kommit. Jag tittade till Winnie och ryktade. sedan gick jag banan. den var rätt okej, gillade dock inte den sista oxern... Fick sedan gå och sadla Winnie som spände ut magen som, jag vet inte vad! Framridningen blev rätt snabb då vi hade otur (eftersom vi kom så sent) att starta redan som nummer 2. Red bara lite mjukgörande och tog ett litet skutt. det kändes bra men hon var lite obalanserad och stirrig. när vi kom in på banan hade jag mjukat upp henne mer och hon lyssnade bättre. Fick dock en urusel start då Winnie fick ett bromsbett, visste inte att det fanns sådana otäckingar kvar än... Gick hyfsat resten av banan, hon fick 4 fel men det gick lite långsammt ioch med att jag hela tiden måste sammla upp henne...

är trots allt jätteglad för min fjärdeplats. :D

Outfiten får ni i ett annat inlägg.


Imorron ska jag åka till ridhuset. :)


Kram F

Presentation

Rosendhal är bloggen som drivs av kompisarna F och E. E driver sin gård Moondale och F driver sitt Rosendhal. F var den som först startade bloggen, därav namnet. I denna blogg kommer ni få följa oss och våra lufthästar genom motgångar och medgångar.
Välk

Fråga mig

5 besvarade frågor

Bilderna!

De allra flesta bilderna på bloggen kommer från www.zuzule.com. Vissa bilder är dock egenfotade och de håller STRÄNG copyright! Om ni absolut inte vet om det är MINA bilder eller inte skulle jag råda er att ej kopiera någonting. Bilder från google förekommer dock ibland. Är det eran bild? Komentera så plockar vi självklart bort den!   

 

Kram F

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards